Va câștiga Robert Lewandowski Liga Campionilor cu FC Barcelona?

După ce s-a alăturat FC Barcelona în această vară, Robert Lewandowski a promis că va aduce Barcelona înapoi în zilele lor de glorie. În ultimele sezoane, s-au chinuit să câștige trofee. Sezonul trecut, au terminat fără trofee. După semnarea sa, Barcelona a fost dornică să-și asigure serviciile. Lewandowski a devenit lider pe teren și în afara terenului.

Deși mutarea sa viitoare la Barcelona este o surpriză pentru mulți, există o serie de motive pentru aceasta. În primul rând, el va contribui la creșterea imaginii Barcelonei în ochii sponsorilor. Lewandowski are un portofoliu variat de aprobări, care va ajuta clubul să atragă mai mulți sponsori. În al doilea rând, va ajuta finanțele clubului pe termen lung.

Săptămâna trecută, Lewandowski a fost în primirea unui pas de la un gol de Pedri. Mijlocul Barcelonei a fost lipsit de calitate, iar apărarea lor s-a chinuit în ultimele săptămâni. Totuși, golul atacantului polonez a oferit o scânteie care a sporit încrederea Barcelonei.

În plus, mutarea lui Lewandowski la FC Barcelona aduce și promisiunea unui timp de joc sporit. Deși clubul nu își permite să plătească aceleași salarii ca și alți giganți europeni, are resursele necesare pentru a atrage jucători de top. Lewandowski, care a fost unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Bayern, va primi probabil o reducere de salariu. De asemenea, mutarea sa la Barcelona va însemna probabil că colegul mijlocaș Frenkie de Jong va fi obligat să ia o reducere de salariu dacă rămâne la clubul din Bundesliga.

Robert Lewandowski este un atacant iconic care a marcat peste 600 de goluri în cariera sa. S-a mutat la FC Barcelona de la Bayern Munchen și este de așteptat să aducă mult succes echipei. Sezonul următor ar trebui să-l vadă pe FC Barcelona ca pe cei serioși concurenți la trofeul UEFA Champions League.